Шок та й годі! Які артисти України агітують за "Опозиційну платформу - За життя"

"Опозиційний блок" в містах прифронтового Донбасу яскравими перформансами робить останні спроби перетягнути на свою сторону додатковий відсоток виборців. І в цьому їм взялися допомагати відомі артисти естради, зазначають Патріоти України.

Як пише паблік Україна Online в своєму телеграм-каналі, завтра, 14 липня, в прифронтовому Бахмуті на Донеччині за ОПЗЖ співатимуть Тіна Кароль(!), Наталія Могилевська, виступати шоумен Дядя Жора.

Що характерно, та ж Тіна Кароль не відрізнялася раніше симпатіями до проросійських сил і завжди підкреслювала свою патріотичну позицію. "цікаво, скільки їм платять, що вони їздять агітувати за будь-кого? Або їм на ** ать куди і за кого їхати, аби платили ... "- зазначається в повідомленні.

P.S.Прес-служба Тіни Кароль вже спростували інформацію про те, що зірка візьме участь в агітаційному концерті "За ЖОП" у Бахмуті.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...