Шокований ударом по "Охматдиту" військовий льотчик РФ передав Україні секретні дані про своїх командирів-дітовбивць, - Інформаційний спротив

Інформаційний спротив: Льотчик РФ передав Україні дані про своїх командирів

Російський льотчик з 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії після удару по Охматдиту в Києві передав розвідці України документи про діяльність його військової частини та приватні фото командного складу. Про це в четвер, 11 липня, повідомляє Інформаційний спротив з посиланням на свої джерела в розвідці.

Саме 22-а важка бомбардувальна авіадивізія (в/ч 06987, аеродром базування Енгельс) постійно обстрілює українські міста ракетами Х-101. Пілот звернувся в чатбот Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Джерела зазначили, що за словами військовий РФ він був шокований ударом по дитячій лікарні та, як і дехто з його колег, не розуміє, нащо їх змушують бити саме по цивільній інфраструктурі України. Саме тому він вирішив передати українській стороні згадані фото та документи.

За словами джерео, навіть первинне вивчення отриманих матеріалів доводить їх неабияку важливість,бо там, зокрема є документи з особових справ старшого офіцерського складу, персональні дані російських військовослужбовців та членів їхніх родин тощо.

Найбільшу ж цінність представляють грифовані документи 22-ї важкої бомбардувальної авіадивізії.

Інформаційний спротив має приватні фото зі святкування з нагоди призначення начальника штабу 52-го важкого бомбардувального авіаполку полковника Іллі Корякіна на посаду начальника штабу 22-ї ВБАД у ресторані Неаполь (Енгельс, Саратовська область).

На цих знімках – представники командного складу підрозділів 22 важкої бомбардувальної авіадивізії, командування дальньої авіації Військово-повітряних сил Військово-космічних сил РФ.

Нагадаємо, 8 липня росіяни завдали масованого удару по Україні. Однією з цілей стала лікарня Охматдит у Києві. У закладі загинуло двоє людей і 30 були поранені, серед них 10 дітей.

"Ситуація цікава складністю вибору": Гельман оцінив, чи буде нова мобілізація в РФ

вівторок, 20 серпень 2024, 7:57

Путіну не залишається нічого іншого, окрім як оголосити нову мобілізацію. Без мобілізації росіяни не зможуть стабілізувати російсько-український кордон, не кажучи вже про витіснення ЗСУ з Курської області. Про це в інтерв'ю розповів російський політтех...

У розхід йде все: Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини "космічну піхоту"

вівторок, 20 серпень 2024, 7:50

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи пер...