Шольц не надто поспішає: Німеччина передала Україні ще 4 зенітні самохідні установки Gepard

Німеччина передала Україні ще чотири зенітні самохідні установки Gepard та майже 50 тисяч боєприпасів для них. Про це повідомили на сайті німецького уряду, передають Патріоти України.

Німеччина передала ще 4 зенітні самохідні установки Gepard до вже наявних восьми, а також майже 50 тисяч боєприпасів для них. Україна загалом отримала 12 установок Gepard.

За минулий тиждень Німеччина передала для ЗСУ також десять високомобільних багатоцільових колісних транспортних засобів, три броньовані ремонтно-евакуаційні машини, вісім пристроїв для боротьби з дронами, вісім мобільних наземних радарів та тепловізорів й кілька холодильників для медикаментів.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...