Шольц заявив про намір подзвонити Путіну, в Кремлі відреагували

Німецький канцлер Олаф Шольц (СДПН) заявив про намір провести чергову телефонну розмову з російським диктатором Володимиром Путіним. Однак у Кремлі відкинули таку можливість, передають Патріоти України.

Як пише Bild, на 38-му з'їзді протестантських церков у Нюрнберзі Шольц повідомив про необхідність підтримувати зв'язок з диктатором. Він вирішив пояснити Путіну, що "передумовою "справедливого миру" є виведення Росією своїх військ".

Канцлер зазначив, що вже говорив із російським лідером після початку війни. "Я маю намір зробити це знову найближчим часом", – заявив він.

В аудиторії Кірхентагу час від часу лунали вигуки "переговори". Шольц у відповідь вигукнув: "Вести переговори – це нормально. Питання в тому, хто з ким і про що веде переговори".

У відповідь на такі наміри німецького канцлера прессекретар Кремля Дмитро Пєсков коротко зазначив російським ЗМІ: "У Путіна поки що немає в планах телефонної розмови з Шольцем".

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Коригували удари з "Градів" по підрозділах ЗСУ: Подружжя із Сумщини викрили у держзраді

понеділок, 29 квітень 2024, 11:27

Служба безпеки України у Сумській області затримала місцевих чоловіка і жінку: їх підозрюють у коригуванні російських обстрілів по прикордонних районах регіону та позиціях Сил оборони. Про це інформує пресцентр СБУ, передають Патріоти України. Зазнача...