Шольц заступився за "хороших" росіян і заявив, що Німеччина не припинить видачу шенгенських віз

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заступився за "хороших" росіян. Він заявив, що Німеччина не припинить видачу шенгенських віз громадянам РФ. Про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "DW". За словами Шольца, відповідальність за війну в Україні нібито несе керівництво РФ, а не прості громадяни передають Патріоти України.

"Тому я важко уявляю собі такі роздуми", – сказав канцлер, коментуючи можливість заборони на візи для російських громадян.

Він додав, що ЄС раніше ухвалив рішення "про масштабні санкції" проти Росії, які "зачіпають багатьох, багатьох конкретних людей, олігархів, які підтримують владні структури Росії".

"Ми це, напевно, продовжуватимемо", – запевнив Шольц. За його словами, заборона на візи послабила б ефективність санкцій, "якби вони були спрямовані проти всіх, включно з невинними".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський закликав країни Заходу заборонити в'їзд громадянам Росії. На його думку, це має стосуватися всіх росіян, навіть "хороших", які залишили територію країни-агресора через незгоду з політикою російського диктатора Володимира Путіна.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...