"Шоу" тривало недовго: ЗСУ розгромили кадировців під Бахмутом, вони тікають із позицій, - "Атеш"

ЗСУ розгромили кадировців під Бахмутом, вони тікають із позицій – "Атеш"

Сили оборони України розгромили в районі Бахмута на Донеччині бойовиків підрозділу "Ахмат" глави Чечні Рамзана Кадирова. Кадировці тікають із позицій і зазнають великих втрат. Про це в понеділок, 10 липня, повідомили у Telegram-каналі партизанського руху "Атеш", передають Патріоти України.

Там заявили, що отримали таку інформацію від агента зі складу збройних сил країни-агресора Росії. "Кадировці були розбиті на околицях міста-руїни Бахмут. Десятки вбитих і поранених. Вони тікають із позицій не гірше за багатьох мобіків", – ідеться у повідомленні.

В "Атеш" додали, що Сили оборони України також активно знищують російських окупантів із 83-ї окремої десантно-штурмової бригади та 57/72 окремих мотострілкових бригад.

"Будучи у загонах і посилаючи росіян у м'ясні штурми вони відчували себе господарями РФ, але як все змінилося. Сили оборони України взяли місто під вогневий контроль, розв'язка зовсім скоро", – повідомили партизани.

Напередодні Кадиров зазначив, що "Ахмат" нібито перекинули на Бахмутський напрямок у район Кліщіївки. "Спецназ "Ахмат" під командуванням Апти Алаудінова перекинутий командуванням "спецоперації" на складний Бахмутський напрямок. Таке рокірування свідчить про довіру Генштабу та високу боєздатність підрозділу", – заявив Кадиров.

Через два місяці військові можуть залишитись без зарплати: Голова бюджетного комітету Ради заявила про великі проблеми

субота, 27 липень 2024, 21:34

Уже наприкінці вересня українські військові можуть залишитися без зарплат, оскільки передбачені на це гроші були витрачені на закупівлю зброї на початку цього року. Про це повідомила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в подкаст...

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...