Шпагат між Єрмаком та Порошенком: "Європейська солідарність" зробила пропозицію Кличку, від якої важко відмовитись

Меру є над чим подумати. Чи зберігати лояльність новим друзям на Банковій, котрі допомогли вседіти в кріслі голови КМДА від атак Богдана-Коломойського, чи об'єднатись зі старими, у котрих рейтинг у столиці росте на відміну від "слуг"

Партія "Європейська солідарність" звернулася до мера Києва Віталя Кличка із пропозицією очолити список кандидатів до Київради від "ЄС".

"Наближається час, коли демократичні сили, які разом стояли пліч-о-пліч на Майдані, разом працювали в Київраді на благо киян та разом боролися за зміцнення столичного самоврядування, повинні заявити про свої принципові позиції і визначити своїх головних союзників", - йдеться у заяві партії "Європейська солідарність".

"Виходячи з інтересів киян та держави, "Європейська Солідарність" готова і цього разу висунути вас, Віталію Володимировичу, кандидатом на посаду Київського міського голови. І готова бачити Вас на чолі списку "Європейської солідарності" на виборах до Київради" - додається в документі.

В партії нагадали, що на попередніх виборах київського міського голови в 2015 році тоді ще Блок Петра Порошенка підтримав Кличка.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...