Шпигуна Вишинського віддають Росії: Топ-пропагандист Кремля порадував апологетів "руского міра"

Кирило Вишинський повертається у Росію

Вишинський у найближчі години має вилетіти президентським спецбортом з "Борисполя" до аеропорту "Внуково", повідомив російський пропагандист, генеральний директор агентства "Россия сегодня" Дмитро Кисельов, зазначають Патріоти України.

"Кирило в ці хвилини перебуває на летовищі, у найближчі хвилини вилітає в Москву",

– сказав сумнозвісний пропагандист.

За словами Кисельова, Вишинський нібито приїхав до аеропорту "Бориспіль" на окремому авто. Інших утримуваних, яких Україна передає Росії, привезли автобусами.

Російський борт, який з України забере утримуваних росіян / фото Андрія ЦаплієнкаЩо цікаво, Вишинський планує повернутися у журанлістику і навіть написати книгу. На понеділок, 9 вересня у нього запланована зустріч з колегами у Росії.

Зауважимо, Вишинського звільнили з-під арешту 28 серпня під особисту поруку. Його звільнення відбулося у межах обміну утримуваних осіб між Росією та Україною у форматі "35 на 35".

Нагадаємо хто такий Кирило Вишинський. Колишній журналіст, керівник філії російського інформагентства "РИА Новости" – "РИА Новости Украина". СБУ звинувачує його у створенні підривної проросійської інформаційної мережі на теренах України та у державній зраді. За даними сайту "Миротворець", навесні 2014 року він працював у Криму. Там він з підконтрольними йому журналістами випускав матеріали, які виправдовували анексію півострова Росією.

За цю діяльність Вишинському закритим указом президента Росії вручили нагороду РФ "За повернення Криму". Також нагороджений російським орденом "За заслуги перед вітчизною" за так зване "об'єктивне висвітлення подій в Криму".

Вишинського затримали співробітники СБУ 15 травня 2018 року. Під арештом Вишинський перебував понад 1 рік.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...