Шпигувала для окупантів: Дружина випитувала у свого чоловіка-військового дані про позиції ЗСУ (фото)

Служба безпеки України викрила інформаторку, яка надавала російським спецслужбам дані про розташування військових об’єктів і техніки Збройних сил України вздовж лінії фронту поблизу Донецької та Запорізької областей. Про це повідомила СБУ на своєму офіційному сайті, передають Патріоти України.

"Слідством встановлено, що зрадниця – 31-річна мешканка Дніпропетровської області, котра розпочала роботу на ворога у травні цього року.

Вона пішла на такий крок попри те, що перебуває у шлюбі з військовослужбовцем ЗСУ і вони мають спільного сина. Її чоловік, будучи на східному фронті, регулярно перераховував гроші на утримання дитини. Зловмисниця використовувала свого чоловіка "в темну": випитувала дані про розташування його військової частини та інших угруповань ЗСУ на передових позиціях", - йдеться у повідомленні.

За наявною інформацією, отримані точки дислокації українських підрозділів вона передавала через месенджери до військової розвідки РФ, де їх використовували для нанесення артилерійських, мінометних та авіа ударів".

Вказується, що військовослужбовець рф, з яким вона контактувала, пообіцяв їй російське громадянство та високий рівень життя, якби загарбникам вдалося захопити регіон. Жінці повідомили про підозру за ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада), а суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...