Шпигували без акредитації: Затримані в Туреччині російські журналісти вели таємне спостереження за секретним заводом, котрий виготовляє БПЛА Baykar

Затримані росіяни Олексій Петрушко та Іван Малишкін

Стало відомо, чому у Стамбулі затримали росіян, котрі називають себе журналістами, але чомусь діяли без акредитації, зазначають Патріоти України. Двоє громадян РФ були викриті при незаконній зйомці біля об’єктів турецького виробника БПЛА Baykar. Про це повідомляють ЗМІ Росії з посиланням на МЗС Туреччини.

«Вони були затримані співробітниками поліції в той момент, коли вели зйомку. В ході перевірки з’ясувалося, що у них не було будь-якого дозволу на зйомку», – розповідає джерело в МЗС Туреччини російському виданню.

У МЗС Туреччини при цьому додали, що не мають інформації, в яку поліцейську дільницю були доставлені затримані росіяни.

У Росії затриманих росіян називають «журналістами» російського інформаційного ресурсу «НТВ».

У МЗС Росії розповіли, що в останній раз повноцінний контакт з ними був у четвер, в ході якого росіяни повідомили, що їх затримують невідомі та кудись везуть.

Раніше в телекомпанії «НТВ» заявили, що затримані росіяни перестали виходити на зв’язок після того, як повідомили редакції про своє затримання поліцейськими в передмісті Стамбула.

Посольство Росії в Туреччині та генконсульство Росії в Стамбулі своєю чергою знаходяться в контакті з турецькою владою та прояснюють інформацію про те, що сталося.

Повідомлення від МЗС Росії

Мету перебування росіян біля підприємства Baykar та відсутність у них акредитації в МЗС Росії та «НТВ» не уточнюють.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...