Шпигував за артилерією ЗСУ під Авдіївкою: Суд виніс вирок інформатору РФ (фото)

Російський інформатор, який шпигував за артилерією Збройних сил України під Авдіївкою, отримав 12 років тюрми. Про це повідомляє Служба безпеки України, передають Патріоти України.

“Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримав ще один інформатор ФСБ, який розвідував місця дислокації Сил оборони на Донеччині. Найбільше зловмисника цікавили координати артилерійських позицій та напрямки руху важкої бронетехніки ЗСУ в районі Авдіївки”, — ідеться у повідомленні.

Отримані відомості він направляв “зв’язковому” російської спецслужби — бойовику одного з угруповань РФ на тимчасово окупованій частині східного регіону України. Потім розвідувальна інформація надходила кадровому співробітнику управління ФСБ у Ростовській області Миколі Блохіну.

"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...