Намічається великий скандал: Штаб Байдена пригрозив Трампу примусовим виселенням з Білого дому

На тлі повідомлень, що президент США Дональд Трамп не планує "здаватись" на виборах, виборчий штаб Джо Байдена попередив, що Трампа можуть примусово випровадити з Білого дому. Про це заявив речник штабу Байдена Ендрю Бейтс, передають Патріоти України.

"Як ми сказали 19 липня, на цих виборах рішення приймає американський народ. І уряд Сполучених Штатів цілком здатний вивести порушників з Білого дому", - заявив Бейтс, очевидно маючи на увазі президента-республіканця.

Цю заяву Бейтс зробив у відповідь на повідомлення про те, що Трамп не планує визнавати поразку, якщо Байден буде визнаний обраним президентом США у п’ятницю. Останні підсумки підрахунку голосів показують, що Трамп поступається Байдену у ключових штатах, які є вирішальними для перемоги на виборах.

"Цей наступ створив вал інформаційного потоку": Світан оцінив, чи спробують окупанти захопити Харків

середа, 15 травень 2024, 6:22

Наступ росіян на Харківщині був підготовлений поспіхом, російські окупанти не встигли як слід підготувати сили. Про це в ефірі 24 Каналу сказав військовий експерт, полковник запасу Збройних сил України, льотчик-інструктор Роман Світан. За його словами,...

Може вражати цілі не лише у морі але і в річках: ЗС РФ уперше застосували свій дрон-камікадзе, на кшталт українського Magura-5 (відео)

середа, 15 травень 2024, 2:35

У Російській Федерації заявили, що вперше застосували в Україні новий морський дрон-камікадзе. Відповідне відео опублікувала команда Telegram-каналу "Там за туманами", яка називає себе розробником апарату. В описі зазначено, що канал веде чинний офіцер...