Штаб ООС повідомив гарну новину з Донбасу

Імовірно, що через бурхливі події у Білорусі увага Москви тимчасово переключилась з Донбасу, а цінні кадри спецпідрозділів російської армії перекинули у інше відрядження, рятувати "рускій мір"

Російські окупанти протягом доби жодного разу не порушили перемир'я, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву прес-служби ООС.

"Ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими воїнами. Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням.

15 серпня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об’єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони.

Від початку поточної доби, 16 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає", - йдеться у повідомленні.

"Треба припинити говорити, що США зроблять. Ми повинні": Боррель зробив різку заяву про ППО для України

четвер, 18 квітень 2024, 13:59

Віце-президент Європейської комісії, високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель наголошує, що не можна постійно розраховувати на США, Європа має дати Україні системи протиповітряної оборони з власних запасів. Про це...

"Закриття біолабораторій та припинення переслідування християн": Конгресвумен-республіканка висунула дивні умови для надання Україні допомоги від США

четвер, 18 квітень 2024, 13:45

Конгресвумен-республіканка від штату Джорджія та соратниця експрезидента США Дональда Трампа Марджорі Тейлор Грін запропонувала дивні правки до законопроєкту з допомогою для України. Про це йдеться на сторінці асигнування, передають Патріоти України. С...