Штірліц видав себе: У Харкові депутат попросився в комісію з "найбільш корупційної сфери" (відео)

Українці в соцмережі назвали це обмовкою за Фройдом.

Депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Анатолій Родзинський поскаржився, що його не обрали в комісію, яка займається "найбільш корупційною сферою". Про це він заявив на першій сесії восьмого скликання 9 грудня. Фрагмент виступу з курйозним моментом опубліковано в Telegram-каналі Perepichka News, передають Патріоти України.

Йшлося про комісії з архітектури і земельних відносин, до якої його не включили. "Тут головуюча сказала, що були враховані побажання депутатів про включення до комісій. Так ось, це не правда, тому що я залишав побажання, щоб мене включили до комісії з архітектури і земельних відносин, тому що це найбільш корупційна сфера", – сказав депутат.

Остання фраза Родзинського викликала сміх у залі. "Ніколи ще Штірліц не був такий близький до провалу", – йдеться в коментарі під відео.

Також користувачі назвали це обмовкою за Фройдом.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Найближчі місяці - вирішальні: Україна і Росія у певний момент можуть "заморозити" війну за корейським сценарієм, - NYT

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:25

Серед членів адміністрації Джо Байдена зростає стурбованість стосовно того, що президент РФ Володимир Путін набирає необхідну силу для зміни траєкторії війни. Зрештою, обидві сторони можуть почати переговори про припинення вогню та замороження війни за...