Штраф чи тюрма: У РФ почали приносити повістки відразу з попередженнями про кримінальну відповідальність за неявку (фото)

У країні-агресорі Росії продовжується так звана "часткова" мобілізація на війну проти України. Якщо спочатку найбільші міста РФ не особливо торкалася теми мобілізації, то останнім часом повістки розносять навіть жителям Москви. При цьому майбутніх окупантів одразу залякують в'язницею. Про це пишуть Telegram-канали, передають Патріоти України.

У повістці яку отримав мешканець столиці країни-агресора, йдеться про те, що призовник зобов'язаний протягом лічених годин з'явитися у військкомат. Також у документі йдеться про те, що заходи, пов'язані з мобілізацією, відбуваються у Москві з 10 по 16 жовтня.

Про наслідки неявки за повісткою у військкомат жителів Росії попереджають великим червоним шрифтом. На повістці одразу ж розписано санкції, які можуть чекати ухилянта. Співробітники військкоматів погрожують військовозобов'язаним жителям РФ як штрафом у 200 тисяч рублів, так і тюремним ув'язненням.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...