"Штрафбати" Путіна першими кинули у відкриті бої в глибокому тилу: ФСБ Росії закидала в Україну "злодіїв у законі"

ФСБ Росії спеціально закидала в Україну "злодіїв в законі". Це робили для того, щоб дестабілізувати ситуацію в державі. Ще кілька років тому Україна була однією з найбільш привабливих місць для "злодіїв в законі". Про це розповів глава правоохоронного комітету Верховної Ради Денис Монастирський, зазначають Патріоти України.

ФСБ Росії закидало в Україну "злодіїв в законі"

За словами Монастирського, з 2014 року в Україні було "засилля криміналітету з російським корінням". Ба більше, він переконаний, що до цього доклали руку спецслужби Кремля.

Завдяки ФСБ Росії багато "злодіїв у законі" спеціально закидалися, делегувалися до України, щоб дестабілізувати ситуацію,
– заявив Денис Монастирський.

До речі, він запевнив, що кілька років тому Україна була одним з топових місць для "злодіїв в законі", але зараз ситуація змінилася. За інформацією політика, зараз "злодії в законі" їдуть до інших країн, скажімо популярною є Туреччина.

"Але буквально два роки тому найпопулярнішою країною Європи була Україна, куди їхали "злодії в законі", – розповів Монастирський.

Сім'ям поліцейських загрожує небезпека, – Монастирський

"Зараз керівникам тих служб в поліції, які займалися і продовжують займатися розробкою цього процесу (боротьбою зі "злодіями в законі", – 24 канал), виділена державна охорона, їх сім'ям загрожує небезпека. Реально надходить маса погроз", – запевнив глава правоохоронного комітету Ради.

Він додав, що було "дуже важливо знешкодити саме ватажків".

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...