Штучна краса українських політиків: Пластичний хірург розкрив секрети Юлії Тимошенко та Миколи Тищенка

Завідувач відділення пластичної хірургії в Центрі сучасної пластичної та оперативної хірургії Віталій Орел проаналізував зміни у зовнішності відомих людей та назвав процедури краси, через які ті, ймовірно, пройшли. Зокрема експерт прокоментував перевтілення нардепа Миколи Тищенка та політикині Юлії Тимошенко.Своєю оцінкою професіонал поділився з Богданом Беспаловим в інтерв'ю для OBOZ.UA, зазначають Патріоти України.

Почавши з очільниці партії "Батьківщина", Орел припустив, що народна депутатка могла зробити верхню блефаропластику, тобто її пластичний хірург працював на повіках.

"Можна подумати про підтяжку обличчя загалом, змінилися об'єми обличчя", – додав він.

Що стосується скандального політичного діяча Миколи Тищенка, Орел вважає, що знаменитість міг звернутися до уколів краси. За словами експерта, результат пластичної хірургії має більш природний вигляд, ніж косметологія.

"А от такий ефект, результат, який ми бачимо на фотографії, це пов'язано з надмірними маніпуляціями", – пояснив гість.

Заради "стратегічного співробітництва": Путін прибув до Азербайджану з візитом

неділя, 18 серпень 2024, 21:58

Російський диктатор Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув із візитом до Азербайджану. Про це повідомляє служба ВВС Азербайджану, передають Патріоти України. Зазначається, що Путін перебуватиме в Азербайджані два дні - 18 т...

Українські військові скинули російський прапор у ще одному селі Курської області (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 21:15

В неділю, 18 серпня 2024 року, морські піхотинці ЗСУ виклали відео з села Опанасівка Кореневського району Курської області Росії. Відповідний півхвилинний запис оприлюднено на офіційній сторінці у фейсбуці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр...