"Штучно роздмухувані проблеми": Мустафа Джемілєв підтримав Резнікова

Маніпуляції проти керівника Міністерства оборони Олексія Резнікова – це штучно роздмухувані проблеми, які підривають інформаційний простір України та грають на користь ворогам. Про це заявив політичний і громадський діяч, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв у Facebook, передають Патріоти України.

"Штучно роздмухувані проблеми не повинні стати елементом політичних маніпуляцій. Тим більше у воєнний час. Прикладом таких загрозливих дій є недавні маніпуляції проти керівництва оборонного відомства країни. Переведення цього питання в політичну площину нічого крім шкоди не несе", - заявив Джемілєв.

Він зазначив, що з Олексієм Резніковим знайомий особисто і давно. "На посаді міністра реінтеграції, на мою думку, він зміг показати свій професіоналізм у реалізації багатьох проектів. Впевнений, він і зараз виконує свої обов'язки компетентно та відповідально", - наголосив Джемілєв.

Лідер кримськотатарського народу підкреслив, що для України критично важливим є збереження в умовах війни монолітності народу, збройних сил, державних інститутів. "Ми, захищаючи себе всіма доступними методами у відповідь на збройну агресію та окупацію рф, повинні діяти виважено і розумно. Нам разом ще доведеться повернутися до Криму та відновити Україну. Тому закликаю всіх не забувати проти якого підступного і підлого ворога нам доводиться воювати. Тверезе та критичне мислення – ключ до збереження єдності нашої держави", - наголосив Мустафа Джемілєв.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: