Штурмовиками "Вагнера" керує садист, який обезголовив та розчленив сирійця, - екс-найманець

Колишній "вагнерівець" Азамат Улдаров, який зізнався у масових вбивствах українців та розстрілах дітей, впізнав одного з садистів-командиров ПВК "Вагнер" з позивним "Айсмен". Ним виявився Китаєв (раніше позивний "Китаєць") Володимир Михайлович 1984 року народження, передають Патріоти України.

Як повідомляє проект Gulagu.net, Китаєв відомий раніше за розслідуванням вбивства сирійця, якому він зі спільниками з ПВК "Вагнер" відрізав голову, руки та спалив тіло під відеозапис.

Як зазначає проект, свідчення Улдарова та інших джерел з ПВК "Вагнер" наочно демонструють усьому світу, що Євген Пригожин не тільки не звільнив з ПВК "Вагнер" причетного до жорстокого вбивства та розчленування найманця, а навпаки, підвищив його та призначив командиром, довіривши йому життя понад 800 зеків-найманців.
У свідченнях, наданих раніше, Улдаров заявив, що саме "Айсмен" віддавав накази його підрозділу вбивати беззбройних українців та росіян, які відмовилися воювати.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...