Штурмовики "Шторм Z" страшно розлючені "кідалавам" й записали відеозвернення до Путіна, типу "страдалі, ваєвалі..." (відео)

Останнім часом російські злочинці з загону "Шторм Z" почали висловлювати своє невдоволення владі і, в тому числі Путіну, і просять диктатора РФ розібратися з тим, як до них ставляться в Росії.

В оприлюдненому ресурсом повідомленні йдеться: "Дощові черв'яки, вони ж зеки-недобитки просять недофюрера розібратися, чому чинуші в кабінетах "хамськи" штовхають "спецконтингент".

Зокрема, колишні ув'язнені на записаному відео стверджують, що держава їх "кинула" і нібито вони не мають права на отримання ні пільг, ні грошей, ні військових пенсій.

Один із зеків на записаному відео каже наступне: “На нас чиновники дивляться, як на хробаків дощових. Вони стверджують, що жодні ми не військові. Нам ні пенсії, ні виплати, за їхніми словами, не належать”.

Таким чином стало зрозуміло: всі слова Путіна про те, що цим злочинцям буде покладено якісь пільги та виплати після того, як вони зможуть повернутися живими додому з фронту в Україні, є блефом

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...