"Штурмують у різних місцях": Окупати шукають "слабкі місця ЗСУ" на Авдіївському напрямку, - 3-тя ОШБр

У 3-ій штурмовій бригаді повідомили, що росіяни наразі шукають "слабкі місця" Сил оборони на Авдіївському напрямку, передають Патріоти України.

Джерело: пресофіцер 3-ої штурмової бригади Олександр Бородін у коментарі Клубу Української правди

Пряма мова: "Наразі окупанти намагаються зрозуміти, де наші слабкі місця. Вони штурмують у різних місцях. У нашому випадку це схоже на висадку десанту… постійні ротації… завезли, завезли, завезли. Ніякого успіху вони не надбали. Це просто спроба зрозуміти наші слабкі сторони".

Деталі: Бородін зазначив, що ворог намагається малими групами "зайти на наші позиції". "Відповідно – ті, хто залишаються в живих, потрапляють у полон", – додав пресофіцер. Крім того, він зазначив, що нинішні ворожі атаки не можуть бути порівнюваними "з тим, що було в місті".

Бородін розповів, що росіяни так званим конвеєром постачають нові сили. Проте, за його словами, для захисників "звичніше працювати" у вибудуваній лінії оборони, тобто на тих позиціях, куди відбувся відхід українських підрозділів з Авдіївки.

Пряма мова: "Практика показала, що цей конвеєр (швидкість постачання нових сил – ред.) працює досить непогано, тобто якщо вони будуть так продовжувати, то в них і надалі буде ресурс". "Але знову ж таки нова лінія оборони в нашому випадку… Я б не сказав значно простіше, але для нас звичніше працювати в такій лінії оборони".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...