Шуфрич і Бутусов жорстоко зчепилися в телестудії Шустера: Рівно 1157 днів бультер'єр Путіна залишався з небитою за зраду пикою (відео)

Суперечки майже всіх присутніх з Шуфричем точилися під час цілого ефіру. В якийсь момент запроданець з ОПЗЖ пішов зі студії після слів Бутусова, але потім повернувся.

Бійка в ефірі ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера (Фото:скріншот відео/Shuster online/YouTube)Народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич і головний редактор Цензор.Нет Юрій Бутусов побилися в ефірі ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера, повідомляють Патріоти України.

Бутусов, який сидів поряд із Шуфричем, ударив його по обличчю. Після цього між спікерами зав'язалася бійка, а інші гості намагалися їх розборонити.


$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: