Шуфрич повідомив про смерть свого духовного батька, "стовпа комуністичної партії України" та екс-нардепа Крючкова

У віці 92 років помер народний депутат України III-IV скликань Верховної Ради України Георгій Крючков. Як повідомляється на сторінці прес-служби народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Нестора Шуфрича в Facebook, сьогодні, 6 листопада, пройшло прощання з екс-нардепом, зазначають Патріоти України.

"Тільки що я попрощався зі своїм наставником, людиною, без всякого перебільшення, з великої літери, Георгієм Корнійовичем Крючковим. Він був одним зі стовпів Комуністичної партії України до і після 1991 року", - повідомив Шуфрич.

Він також зазначив, що під час прощання з Крючковим дізнався про смерть від наслідків COVID-19 народного депутата України I-VIII скликань ВР Юхима Звягільського.

Водночас, на сторінці в Facebook народного депутата VII скликання Ірини Спіріної повідомляється, що Крючков помер 4 листопада. Йому було 92 роки.

На сайті Комуністичної партії України повідомляється, що причиною смерті стала важка хвороба.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...