"Шуфрича не били 251 день": Скандальний нардеп розповів, як ставиться до брутальних мемів стосовно себе

Народний депутат фракції "Опозиційна платформа – За життя" голова парламентського комітету з питань свободи слова Нестор Шуфрич каже, що спокійно ставиться до некомпліментарної критики, зазначають Патріоти України.

"Опоблоківець" стверджує, що "не коментує речі, на які на впливає". За словами нардепа, друзі інколи жартують, пересилають йому якісь повідомлення. До мемів стосовно відліку днів, протягом яких Шуфрич "небитий", нардеп каже, ставиться спокійно.

"Дуже спокійно. Хай спробують… За 20 років у політиці ти вже нормально сприймаєш такі речі, якщо ти поважаєш навіть думку, яка не дуже компліментарна. В цьому є принцип свободи: кожен має право висловитись. Тільки я вважаю, що треба утриматись від образ".

28 серпня під Офісом президента на Банковій у Києві відбулася акція протесту проти призначення Шуфрича головою комітету ВР з питань свободи слова. Активісти критикували його за "проросійську позицію".

Нестор Шуфрич – народний депутат кількох скликань (від СДПУо, Партії регіонів та "Опозиційного блоку"), обіймав посаду міністра з питань надзвичайних ситуацій в урядах Миколи Азарова та Віктора Януковича.

  • 20 грудня 2018 року у залі Верховної Ради сталася бійка між депутатами 8-го скликання "Опозиційного блоку" і коаліції після того, як Шуфрич зірвав з трибуни плакат, де був заклик віддати під суд Віктора Медведчука.
  • Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

    субота, 20 квітень 2024, 5:00

    У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

    У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

    п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

    Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...