Шукають привід накинути новий вирок: Тюремники Путіна побили українського політв’язня

Тітка українського політичного в’язня Олександра Шумкова розповіла, що його побили в російській колонії. Про це вона пише на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

“Вночі отримали повідомлення про те, що вчора ввечері співробітник ФКУ ВК4 УФСІН РФ по Тверській області наніс тілесні ушкодження Олександру. За яких обставин це сталося, поки не відомо”, – заявила вона.

Родичі хлопця вважають, що тюремники спеціально займаються провокаціями для того, щоб відкрити проти українського політв’язня ще одну кримінальну справу.

“Неодноразово спецслужби під час зустрічі з Сашею в колонії говорили йому, що живим з території РФ він може не виїхати і, що їм в цілому не вигідно його відпускати в Україну”, – пише його тітка.

При цьому вона підкреслила, що під час незаконного ув’язнення в Росії Шумков не відчував жодного спокійного дня. А оскільки до звільнення йому залишилося вже небагато, провокації будуть тільки посилюватися.

Родичка політв’язня звернулася до Президента України та омбудсмена Людмили Денисової з проханням вжити відповідних заходів.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...