Шукають тих, что вчиться онлайн в українській школі: Окупанти на Херсонщині вриваються в будинки з дітьми

На Херсонщині окупанти забороняють дітям навчатися онлайн в українських школах / фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти забороняють дітям навчатися в українських школах. В одній з громад Херсонської області росіяни проводять побудинкові перевірки, передають Патріоти України.

За словами голови Херсонської ОВА Ярослава Янушевича, у тимчасово окупованій Мирненській громаді загарбники вриваються до домівок українців, у яких є діти шкільного віку.

"Окупанти ламали закриті хвіртки, щоб увійти у двір, і вибивали двері в будинки. Таким чином, вони перевіряли, чи не навчаються діти онлайн за допомогою гаджетів в українських школах", - написав Янушевич у Telegram.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...