Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної оборони Румунії (CSAT), повідомляють Патріоти України з посиланням на Digi24.

Метою шпигунів було здобуття інформації у сфері оборони та безпеки та спроби добути надзвичайно важливі дані про допомогу, яку Румунія надавала Україні. Ворожі агенти шукали інформацію про військові навчання в Румунії та дислоковані в країні війська.

У CSAT зазначають, що в результаті цієї шпигунської операції збільшилась кількість військових інцидентів, кібератаки з боку Росії і саботаж поставок допомоги Україні. Видання G4 Media після ознайомлення зі звітом зазначає, що "Російська Федерація була головним політичним і військовим учасником, причетним до всіх питань безпеки в регіоні".

РФ продовжує створювати ключові військові загрози, які спрямовані на збереження і зміцнення свого впливу на держави Чорноморського регіону та реалізацію власних геополітичних амбіцій.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...