Шукатимуть зраду тепер не лише серед попередників? Арахамія анонусував "активні посадки" - цей тиждень буде часом відповідних рішень

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що корумпованих чиновників чекає відповідальність, і анонсував, що "активні посадки" будуть вже цієї весни.

Пряма мова голови фракції "СН": "Мабуть, цієї весни точно саджати будемо активно. Не виходить по-людськи, буде за законами воєнного часу.

"Не на часі" вже не працює. Деякі люди втратили розум і мародерять без страху і докорів совісті".

Він зазначив, що це стосується і нещодавніх закупівель генераторів, і свіжих скандалів у Міністерстві оборони.

За словами голови "СН", 23 січня на засіданні комітету будуть розбиратися у ситуації, а сам він ініціюватиме повернення парламентського контролю над діяльністю виконавчої влади.

Арахамія заявив, що з 24 лютого влада "офіційними і не офіційними каналами" постійно закликала чиновників усіх рівнів сфокусуватися на війні, допомозі постраждалим, зменшенні бюрократії і перестати займатися сумнівними справами.

Але, за його словами, до багатьох "не дійшло".

"Слуга народу" також нагадав, що найближчим часом завершиться конкурс на посаду директора НАБУ, тож Україна завершить "побудову незалежної антикорупційної інфраструктури".

"І, як сказав, наш президент: "Цей тиждень буде часом відповідних рішень"", – підсумував Арахамія.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...