Шуляк сподівається на імперативний мандат: Нова очільниця партії Зеленського анонсувала "велику чистку" в лавах "Слуги народу"

Партія Слуга народу має намір застосувати імперативний мандат, щоб "почистити лави" місцевих депутатів. Про це повідомила голова партії Олена Шуляк в інтерв'ю агенції Інтерфакс-Україна, яке було опубліковано в понеділок, 27 грудня, зазначають Патріоти України.

"Наступного року обов'язково будемо застосовувати імперативний мандат до місцевих депутатів. На сьогоднішній день усі обласні організації готують відповідні списки. Вони їх підготують цього року, тобто щоб уже в січні-лютому 2022-го ми могли застосувати цю процедуру. Думаю, вже на початку лютого будуть відповідні рішення: їх ухвалять обласні організації, а затвердить керівництво партії. Це серйозна санкція, тому в кожному конкретному випадку ретельно будемо вивчати, перш ніж ухвалити остаточне рішення", - розповіла вона.
Водночас у партії поки не знають, скількох з 6,4 тисячі депутатів на місцях можуть виключити з партії.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...