Шустер як дестабілізатор режиму Зеленського: На дні народження журналіста у Вільнюсі зібрались Аваков, Гройсман, Гордон, Кличко, щоб обговорити з Ахметовим політичні кроки до виборів, - ЗМІ

 22 листопада телеведучий Савік Шустер святкував у Вільнюсі свій день народження з відомими особистостями та політиками, одночасно у Вільнюсі перебував бізнесмен Рінат Ахметов. Про це йдеться у розслідуванні "Української правди", зазначають Патріоти України.

22 листопада колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков опублікував у соцмережах фото, на якому він, колишній прем'єр-міністр Володимир Гройсман, телеведучий Савік Шустер, Дмитро Гордон, доктор Євген Комаровський стоять з обладунками на березі озера у Вільнюсі.

За даними "Української правди", у неділю 21 листопада в аеропорт "Бориспіль" приїхав олігарх Рінат Ахметов.

Туди ж приїхали Аваков, Гройсман, Гордон, Комаровський, а також співвласник "Савік Шустер Студіо" Павло Єлізаров.

Того дня два літаки злетіли з "Борисполя" майже одночасно: "Аеробус" Ахметова полетів у Париж (Франція), а чартерний "Боінг-733" полетів до Вліьнюса (Литва)

22 листопада борт Ахметова теж прибув до Вільнюса.

Шустер вирішив відсвяткувати у Вільнюсі своє 69-річчя.

У Вільнюс прилетів і брат київського мера, боксер Володимир Кличко. Віталій Кличко не зміг бути у зв’язку з днем народження доньки.

Ріната Ахметова не було видно серед гостей.

За інформацією джерела УП у політичних колах, у Вільнюсі Ахметов обгорював можливих кандидатів на майбутніх парламентських та президентських виборах.

23 листопада з Вільнюса до Києва прилетів борт Ахметова, а за три години по тому тут же приземлився літак із Шустером та гостями.

Шустер на момент публікації не дав коментаря УП, Ахметов на запитання "Української правди" відповідати відмовився.

Нагадаємо, Володимир Зеленський на пресмарафоні 26 листопада заявив, що Савік Шустер – один із дестабілізаторів ситуації в країні, а також що на 1 грудня планувався державний переворот, у який хотіли втягнути Ріната Ахметова.

25 березня 2014 року Петро Порошенко перед президентськими виборами зустрічався з олігархом Дмитром Фірташем: нібито випадково, приїхавши на день народження Володимира Кличка.

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...