Швейцарія не дозволила Януковичу забрати з банків його мільйони

Уряд Швейцарії ухвалив рішення про продовження до лютого 2023 року санкцій щодо активів президента України Віктора Януковича та його оточення. Як повідомляє сайт федеральної ради Швейцарії, загальна вартість активів оцінюється в 70 мільйонів швейцарських франків (69 млн доларів), зазначають Патріоти України.

Заморожені вони були у лютому 2014 року — за зверненням України, яка передала до Берна докази незаконного походження зазначених коштів.

Нагадаємо, на початку грудня Януковичу не вдалося оскаржити винесений йому у 2019 році вирок за державну зраду та допомогу у веденні агресивної війни. Касаційну скаргу Януковича та його адвокатів відхилив Верховний Суд.

Президенту-зраднику інкримінують також управління організованою злочинною групою, до якої входили колишні чиновники ЗСУ, МВС та СБУ.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...