"Швидкі" регулярно підвозять чорні пакети: На Донецькому металургійному заводі спалюють трупи загиблих окупантів

За інформацією джерел з ОРДЛО, весь останній тиждень до Донецького металургійного заводу стало приїжджати багато машин швидкої допомоги та бригад реанімації у вечірній час доби. Робітники заводу повідомляють, що в доменній печі спалюють чорні пакети, після чого в районі комбінату стоїть запах гару. Про це повідомляє Павло Лисянський, правозахисник, директор "Інституту стратегічних досліджень та безпеки", передають Патріоти України.

Місцеві жителі та медичні працівники інформують, що у домні спалюють людські тіла – трупи з лінії фронту. "На даний момент всі морги ОРДЛО переповнені, облік загиблих не ведеться, тим кого вбили надають статус зниклого безвісти", - говорить Лисянський.

Про те, що НЗФ "ДНР" зазнає величезних втрат, підтверджують і військові полонені. Так, у полон до українських військових потрапив так званий мобілізований бойовик "ДНР" - Руслан Хаєв, який працював в управлінні праці та держзахисту міста Сніжне. 22 лютого його примусово відправили на фронт, а потім наказали атакувати Маріуполь. Як розповідає Хаєв з п'яти людей, мобілізованих із ним, вижив лише він один.

Аншлаги Кобзона п'яту добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 травня

субота, 18 травень 2024, 7:55

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали:

Познайомився з ATACMS ближче нема куди: В Алушті поховали командира секретної військової бази окупантів на горі Ай-Петрі

субота, 18 травень 2024, 7:37

В Алушті поховали російського військового, підполковника Олександра Кулакова, який загинув під час ракетного удару 13 травня по російській базі на горі Ай-Петрі. Про це повідомила голова російської адміністрації Алушти Галина Огнєва, передає Крим.Реалі...