Готують кримінальну справу: У ДБР розповіли подробиці обшуків у Звіробій (відео)

Обшуки у волонтерки Марусі Звіробій вже завершені, вони відбувались санкціоновано. Про це повідомила речниця Державного бюро розслідувань Анжеліка Іванова на брифінгу, передають Патріоти України.

У ДБР зазначили, що слідчі отримали відповідну ухвалу суду для проведення обшуку. "Власне ці обшуки на даний момент вже завершені. Вони відбувались санкціоновано. Слідчі отримали відповідну ухвалу суду. Я не можу деталізувати, що саме було вилучено", - повідомила вона.

Іванова розповіла, що метою слідчих дій була перевірка фактів та додатковий аналіз матеріалів, які будуть долучені до кримінального провадження у подальшому.

"Можу сказати що також було вилучено три одиниці зброї, перевіряється слідством законність їх перебування, наявність відповідних дозволів. Це зараз перевіряється", - зазначила вона. Нагадаємо, Звіробій заявляла, що в ході обшуків у неї вилучили зброю та телефон.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...