"Шизофренія якась": Росіяни обурилися через "миротворчу" заяву Лукашенка і розмріялися про захоплення Одеси

Громадяни Росії обурилися через "миротворчу" заяву самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Вони заявили, що жодних перемовин бути не може, а також розмріялися про "повну перемогу Росії" та захоплення української Одеси, передають Патріоти України.

Про це росіяни писали у російських новинних Telegram-каналах, коментуючи "миротворчу" ініціативу нелегітимного лідера Білорусі. Громадяни РФ дійшли висновку, що той або марить, або хворий на шизофренію, або просто хоче всидіти на двох стільцях.

"Жодних переговорів. Тільки повна капітуляція. А Лукашенко давно відомий сидільник на двох стільцях", "Ні. Спочатку Одесу, потім можна і поговорити", "Всі бандерівці будуть знищені", "Ну які переговори, скільки можна про це говорити, ніяких переговорів до повної та беззаперечної перемоги Росії", "Найтупіша пропозиція", "Шизофренія якась", – захлиналися своєю злобою громадяни держави-терориста.

"Крим ще, може, запропонувати віддати? Миротворець блін..." – запропонували коментатори. Були навіть такі, хто озвучив пропагандистські страшилки про те, що за час запропонованих перемовин Україна нібито "переозброїться, доукомплектується, укладе договори про колективну оборону із Заходом" – і за кілька років "знову" нападе на Росію.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...