Сі Цзіньпін заявив, що має намір працювати з Францією для "вирішення української кризи"

КНР має намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством над пошуком шляхів "вирішення української кризи". Про це у своїй колонці для Le Figaro заявив лідер Китаю Сі Цзіньпін, передають Патріоти України.

Як відомо, лідер Піднебесної прибув до Франції з дводенним візитом. Зокрема, він проведе переговори з президентом Еммануелем Макроном. Глава КНР, з-поміж іншого, пообіцяв відкрити китайські ринки для західних компаній, запевнив, що розуміє ставки української кризи для європейців і каже, що прихильний до взаємного поваги та мирного співіснування між державами.

"Я маю велике задоволення здійснити свій третій державний візит до Франції на запрошення президента Еммануеля Макрона. Для китайців Франція має неповторний шарм. Це батьківщина багатьох великих філософів, письменників і художників, які надихнули людство", - зазначив Сі Цзіньпін.

За його словами, він сподівається, що мир і стабільність скоро повернуться до Європи. "Ми маємо намір працювати з Францією та всім міжнародним співтовариством, щоб знайти правильні шляхи вирішення кризи", - підкреслив лідер Китаю.

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...

Знищено принаймні два МіГ-31: Розвідка Британії оцінила наслідки останньої атаки на авіабазу "Бельбек" у Криму

субота, 18 травень 2024, 21:25

Ураження військових об'єктів росіян у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на 15 травня демонструє загальне погіршення здатності Росії захищати повітряний простір навколо Криму. Про це йдеться у звіті міноборони Великої Британії. Зазначається, що вн...