Сягають 70% особового складу: Агенти "Атеш" розкрили дані про втрати штурмових підрозділів РФ на Харківському напрямку

У наступальних діях на півночі Харківської області частина штурмових груп росіян втрачає до 70% особового складу "двохсотими" і "трьохсотими". В операціях на новому гарячому напрямку фронту задіяні лінійні підрозділи ЗС РФ і найманці "Шторм-Z".

Про це вранці 15 травня повідомив Telegram-канал "Атеш". Партизани відзначили значні втрати ворога на Харківському напрямку.

"Джерела й агенти руху "Атеш" повідомляють про значні втрати російських штурмових підрозділів на Харківському напрямку. Внаслідок важких боїв окремі підрозділи 138-ї окремої мотострілецької бригади, 18-ї мотострілецької дивізії і 7-го окремого мотострілецького полку втратили боєздатність. Втрати вбитими й пораненими складають до 70% особового складу", – розповіли патріоти.

"Не останню роль у цьому відіграють сутички між лінійними підрозділами ЗС РФ і "Шторм-Z". Керувати колишніми в'язнями не всім командирам під силу, навіть тим, хто має багатий військовий досвід", – додали в "Атеш". Агенти руху опору продовжують допомагати Силам оборони України та здобувати важливу інформацію на місцях.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...