"Сєп*р у сметані": Консерви від українського військового викликали переполох на Кремль-ТБ у Скабєєвої (відео)

Після "реклами" від російських пропагандистів товар почав користуватися неабияким попитом.

На російському пропагандистському телебаченні влаштували переполох через продаж в Україні консервів із жартівливою назвою "Сєп*р у сметані". Так, відома українофобськими висловлюваннями ведуча Ольга Скабєєва прокоментувала відповідний сюжет в ефірі програми "60 хвилин", передають Патріоти України.

"Подивіться, сучасна Україна. Як із такими людьми розмовляти про мир? Українська влада про мир і не збирається домовлятися", – висловилася вона, показуючи на банки з консервами "в соусі російськомовних немовлят".

Автор незвичайної ініціативи Олександр Грамарчук (Гром), який брав участь в АТО на Донбасі і балотувався до Верховної Ради, оцінив рекламу на КремльТБ. "Цифра замовників консервованих сєп*рів і снігурів перевалила за півсотні. Замовляють від 1 банки до ящика, дехто встиг уже кілька разів замовити. Після того, як Ольга Скабеєєва зробила мені рекламу на "раша-24", замовлення пішли потоком. Поспішайте, оскільки продукція лімітована, а через численні "перемир'я" і "розведення" м'яса не так багато, як було раніше", – відреагував він у Facebook.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...