Сім років зразково поповнює бюджет окупаційної адміністрації: ​Аксьонов пишається тим, як дружина президента Зеленського сплачує комуналку в Криму

Шикарна квартира розташована в житловому комплексі Імператор - елітній забудові по сусідству з пам'ятником національного значення Лівадійським палацом

З нагоди 7-ї річниці окупації Криму, російські маріонетки вирішили протролити президентське подружжя Зеленських, викривши першу леді у лояльності до ворогів її держави, зазначають Патріоти України. Повідомляється що Олена Зеленська продовжує володіти елітною нерухомістю в окупованому Криму і своєчасно сплачує рахунки, котрі їй виставляють окупанти.

Зокрема "Голова Криму" Сергій Аксьонов в ефірі телеканалу «Росія 24» повідомив, що оплата комунальних послуг за нерухомість дружини президента України Володимира Зеленського Олени на півострові проводиться власником регулярно.

«Можу сказати, що дружина пана Зеленського досі є власником майна на території республіки Крим, заборгованості по комунальних платежах немає, значить окупантам в лапках він все платить активно, спокійно. Нічого не бентежить, ну тримає (нерухомість) на той випадок, якщо доведеться просити політичного притулку у нас», - сказав Аксьонов.

На питання про те, чи мають Зеленський і його дружина перевагю для отримання громадянства Росії «як власники нерухомості в Криму», Аксьонов відповів, що навряд чи.

«Тільки якщо звернеться до Володимира Володимировича (Путіна). Звернутися може, так», - уклав Аксьонов.

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена в 2013 році купила квартиру в елітному житловому комплексі в Криму у підприємця Олександра Буряка.

Квартира в житловому комплексі «Імператор» дісталася Зеленській з великою знижкою - приблизно в половину ринкової вартості.

За нерухомість вона заплатила 163,9 тисячі доларів, вартість одного квадратного метра склала 1,3 тисячі доларів.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...