Сім'я не бідуватиме: Зять Медведчука забудовує Москву

Зять підозрюваного у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука Андрій Рюмін нарощує бізнес у Москві. Про це повідомив журналіст "Радіо Свобода" Максим Савчук, зазначають Патріоти України.

Наприкінці минулого року Рюмін і виконавчий директор Capital Group Михайло Хвесько стали власниками будівельної компанії "Таймслот" з реєстрацією у столиці країни-агресора.

Capital Group – холдинг, який веде кілька будівельних проектів у центрі Москви. Зокрема, це Capital Towers біля Москва-Сіті, The Book на Арбаті і резиденція Mandarin Oriental навпроти Кремля.

Capital Group і Рюмін співпрацюють з 2019 року.

Андрій Рюмін і донька Медведчука Ірина одружилися у 2006 році. У 2016-у російські ЗМІ повідомляли, що Ірина Медведчук має квартиру у будинку, де мешкає керівництво "Газпрому".

10 січня Печерський районний суд міста Києва продовжив Медведчуку на два місяці домашній арешт, який триває із травня минулого року.

У травні генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру в державній зраді Медведчуку і ще одному нардепу від ОПЗЖ Тарасу Козаку.

У жовтні Медведчуку оголосили нову підозру в державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...