Сім’я президента закликала Байдена не зніматися з виборів і вигнати помічників, котрі "винні у поганому виступі" на дебатах з Трампом 81-річного політика, - CNN

Питання, про те чи не знятись з перегонів навіть не стояло на родинній нараді: лише шукали "зраду" і засоби підвищити рейтинг

Сім'я Джо Байдена в неділю закликала нинішнього господаря Білого дому залишитися в президентських перегонах і обговорювала, чи не звільнити його головних помічників після поганого виступу Байдена на дебатах.: Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на радників Байдена, зазначають Патріоти України.

Сім'я Байдена – перша леді Джилл Байден, син Хантер та онуки – зібралася у президентській резиденції Кемп-Девіді на раніше заплановану зустріч і закликала президента продовжувати боротьбу за переобрання. Один з радників описав членів сім'ї як таких, що запропонували свою "беззаперечну підтримку".

За словами одного з радників, члени сім'ї були явно розчаровані командою, яка готувала президента Байдена до його дебатів з Трампом. Вони обговорювали, чи варто звільнити когось, і чи варто вносити зміни до штату передвиборчої кампанії.

Байден відомий своєю лояльністю і захистом близьких радників і не любить звільняти помічників. Станом на неділю не виглядало, що у його кампанії насуваються серйозні кадрові зміни.

Сімейна зустріч відбулася в той час, коли Байден і його кампанія зіткнулися з лавиною закликів до президента відмовитися від участі у виборах після президентських дебатів на CNN, що відбулися в четвер.

За словами одного з радників, дискусії були зосереджені на тому, як члени "клану Байдена" можуть допомогти президенту, а не на тому, чи повинен він переглянути свою кандидатуру.

За словами радників, Байден зацікавлено збирає дані соцопитувань та очікує на більш широке опитування і дослідження демократичної кампанії на цьому тижні.

Президент і його оточення перебувають на ранніх стадіях осмислення безпосередніх наслідків дебатів. Радники заздалегідь звинувачують у будь-якому падінні підтримки Байдена жорстке висвітлення в ЗМІ, а не виступ самого президента.

Утім, як відзначає CNN, думка сім'ї про те, що Байден повинен продовжувати боротьбу, може змінитися найближчими днями, якщо буде спостерігатись падіння його підтримки у ключових штатах, і якщо президент переконається, що його вихід з перегонів не потягне на дно демократів цієї осені.

Думка сім'ї має для Байдена велику вагу – навіть більшу, ніж думка ключових помічників та радників – і буде вирішальною у визначенні його політичного майбутнього.

Банкову попереджають: "війна все спише" не проходить: На саміті НАТО Альянс висуне Україні вимогу щодо подолання корупції, – The Telegraph

середа, 3 липень 2024, 13:45

Заходу набридло кулуарно вмовляти найвище українське керівництво схаменутись і перестати гальмувати потрібні країні реформи. Тим більше, що під корупційні схеми все більше потрапляють мільярди доларів та євро західної допомоги. НАТО вимагатиме від Києв...

Один пілот на три-чотири F-16: Західні ЗМІ заговорили про провальну стратегію НАТО щодо створення ключової ланки переваги ЗСУ над окупантами , поки Україна стікає кров'ю

середа, 3 липень 2024, 12:30

Кілька країн зобов’язалися надати Україні близько 80 багатоцільових винищувачів F-16, але підготовку пройшли лише 16 пілотів. . Попри те, що Україна почала підготовку ґрунту для отримання F-16, знищуючи російську ППО в окупованому Криму та на територі...