Сюди прийде НАТО, назавжди: Як військові Пентагону відновлюють військовий аеродром у Миколаєві (фотофакти)

В ході щорічних маневрів Sea Breeze військові будівельники США традиційно модернізують власним коштом військову інфраструктуру причорноморського регіону України, як морську так і сухопутну та повітряну.

Окрім будівництва морського операційного центру для Військово-морських сил України на військово-морській базі в Очакові військові будівельники зі США, в ході навчань Sea Breeze 2019, допомагають у відновленні злітно-посадкової смуги військового аеродрому в Миколаєві, зазначають Патріоти України.

До робіт залучені бійці 133-го будівельного батальйону флоту США (Naval Mobile Construction Battalion 133).

Американські військові будівельники за допомогою наявного в них обладнання демонтували зруйновані плити.

Згодом на місці демонтованої планується сформувати арматурну сітку та залити її бетоном, за для формування нової бетонної плити на злітно-посадковій смузі аеродрому.

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...