"Сюрприз" для ворога: Агенти "Атеш" влаштували диверсію на залізниці на Курщині, якою перекидають забезпечення військам Путіна

Диверсанти підірвали залізничне полотно у Курській області РФ. Вибух пролунав на ділянці, через яку проходять російські військові вантажі до цього району бойових дій, передають Патріоти України.

Диверсію влаштували агенти військового партизанського руху "Атеш". Вони опублікували відповідні кадри.

За даними руху, було підірвано релейну шафу на одній із ключових залізничних гілок, через яку ЗС РФ доставляють техніку та боєприпаси на курский відрізок фронту. Це відбулося приблизно за 30 км від обласного центру в бік Орловської області.

Зазначається, що ця залізнична лінія має і загалом стратегічне значення для путінської війни. Адже вона забезпечує постійне постачання російській армії на передовій.

Тому порушення її роботи, наголосили партизани, послаблює логістичну підтримку та ускладнює ворогу транспортування важливої військової техніки.

"Поки ЗС РФ продовжують почуватися в безпеці, ми продовжуємо завдавати ударів по їхній життєво важливій інфраструктурі", – додав рух "Атеш".

Найважливіші люди в країні?: Держава витратить десятки мільйонів на квартири для нових суддів

понеділок, 30 вересень 2024, 13:55

Вищий антикорупційний суд у 2025 році планує витратити близько 60 млн грн на закупівлю службових квартир для новопризначених суддів ВАКС та Апеляційної палати ВАКС. Про це повідомляє «Судово-юридична газета», передають Патріоти України. Як зазначив під...

Примус до миру

понеділок, 30 вересень 2024, 13:50

Новина про те, що українська ЦВК заходилась інвентаризувати дільниці, – найпевніше, стосується рутинної роботи установи. Однак вона лягає на дуже неспокійне тло. По-перше, українським політикумом нуртують сезонні чутки про «вибори наступної весни». І р...