"Сюрпризи" до "референдуму": В окупованих Мелітополі та Бердянську вибухи прогриміли майже водночас

У тимчасово окупованому Бердянську в Запорізькій області пролунав потужний вибух. Майже в той же час вибух чули і в Мелітополі. Перші повідомлення про вибухи з'явилися близько 11:47. Відомо, що у Бердянську вибух пролунав у центрі міста, нагадують Патріоти України.

Подарунок до дня Мелітополя

У неділю 25 вересня тимчасово окупований Мелітополь відзначає День міста. Попри окупацію, яка триває ще від березня, місто не кориться окупантам, про що свідчить партизанських рух.

Вочевидь, вибух, який пролунав у місті, став "подарунком" окупантам та колаборантам до Дня міста Мелітополя.

У Бердянську могли підірвати автомобіль біля мерії

Тим часом місцеві телеграм-канали повідомляють, що у Бердянську вибухнув автомобіль колаборантів поблизу мерії та штабу окупантів.

Сьогодні там хотіли відкрити "виборчу дільницю" для псевдореферендуму, однак, як то кажуть, фортуна обернулася до окупантів та колаборантів іншим боком. Поки невідомо, чи був хтось в автівці на момент вибуху. Однак ми чекатимемо на хороші новини. Після вибуху окупанти в паніці перекрили центр міста, а з місця вибуху видніється дим.

Тим часом в Алчевську "цвіте бавовна"

Уночі 25 вересня у тимчасово окупованому Алчевську пролунало 2 вибухи. Уранці, за словами місцевих – ще близько десяти. У місті спалахнула пожежа. Ймовірно, здетонував боєкомплект окупантів у місті. Однак пропагандисти поспішають брехати про "влучання у профілакторій". Поки що наслідки "бавовни" у тимчасово окупованому українському місті невідомі. Однак пожежа й досі триває.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...