Сюжет, гідний Голлівуду: Морпіхи, які вчора повернулися додому, втекли з полону окупантів, - нардеп

У суботу, 19 листопада стало відомо, що троє морпіхів-розвідників повернулися на підконтрольну Україні територію з полону окупантів. Народний депутат Ігор Копитін розповів, що Військово-морські сили України організували їхню втечу. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

«Хлопці під час бойових дій потрапили в полон до російських окупантів. Їх утримували на непідконтрольній наразі території України. Про це дізналися у Командуванні ВМС та морської піхоти, де вирішили спланувати операцію, щоб спробувати витягнути хлопців з полону, бо своїх не кидаємо», — йдеться в повідомленні.

Нардеп зазначив, що участь у операції зі звільнення морпіхів брав Кіборг, захисник Азовсталі Артем Дибленко, який нещодавно сам повернувся з ворожого полону та офіцери морської піхоти з позивними Лютий, Баркас та Омега, які фактично спланували цю операцію.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...