"Скабеевых задвинули, Куликова выкинули": З ефірів росТБ зникають шоу про Україну

Флагманська пропагандистська передача Росії на тему України "60 хвилин" з ведучою Ольгою Скабеєвою і її чоловіком Євгеном Поповим викинута з прайм-тайму.

Шоу про "поганих" українців вже непопулярні? Фото: скріншот з відео.

Чутки про крах рейтингів пропагандистських ток-шоу Росії на українську тематику, по всій видимості, правдиві. Держканал "Росія 1" почав "зачистку" своєї ефірної сітки від подібного роду програм. Увагу на зміни звернула в Facebook журналіст Олена Риковцева, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що флагманська пропагандистська передача Росії на тему України "60 хвилин" з ведучою Ольгою Скабеєвою і її чоловіком Євгеном Поповим викинута з прайм-тайму. Тепер ток-шоу транслюватиметься о 12:50 та о 17:50. "Це замість випуску в 19-годинний прайм! А на прайм ставлять Малахова, тобто міняють місцями. Спочатку в дохлий ранній вечір подружжя Скабеєви, а почесно на 19, під програму "Вести" - Малахов", - розповіла журналістка.

І це не все. З ефіру взагалі зникла програма "Хто проти", яку вів російський "експерт по Україні" Дмитро Куликов. "Скабеєвих засунули. Куликова викинули. Залишилося скоротити Соловйова до одного недільного випуску і купити Славі Ковтуну квиток до Києва в один кінець", - зазначила Риковцева. Вона констатувала, що стартувала зачистка російських державних пропагандистських телеканалів від теми України. "Уже зараз бажання багатьох українців" од...сь від нас "починає частково збуватися", - констатувала журналістка. Примітно, що Скабеєва в соцмережах почала підкреслювати відхід свого ток-шоу від української тематики. По всій видимості, вона усвідомлює плачевність ситуації, в яку потрапила.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...