Скабєєва ледве не розплакалася через майбутній контрнаступ ЗСУ - згадала "жести доброї волі" на Харківщині та в Херсоні (відео)

Одіозна ведуча політичного ток-шоу на каналі "Росія-1" Ольга Скабєєва із сумним лицем визнала, що на фронт їдуть 20 тисяч українських військових, які пройшли професійну підготовку у Великій Британії. Пропагандистка вважає, що це повністю скасовує право російської сторони легковажно ставитись до сил свого супротивника, передають Патріоти України.

Вона виступила із сумним обличчям у черговому ефірі своєї передачі на федеральному телеканалі. Скабєєва знаходить у минулих невдачах окупантів ознаку майбутніх поразок.

"Завжди закликаю пам'ятати вересень минулого року, харківські події. Тоді ЗСУ теж анонсували контрнаступ, і наші відійшли від Херсона. Давайте, щоб уже більше не довелося відходити, вже відходили", – каже пропагандистка.

Вона вкотре наголосила, що недооцінювати перевагу української армії – одна із ключових помилок Генштабу РФ. Навіть не варто робити ставку на молодість. "Те, що там воює багато літніх людей, то таке... У нас у лавах армії теж багато немолодих, але щирих солдатів", – приречено мовить опальна ведуча.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...