Скабєєва в екстазі: Богдан на Генасамблеї ООН поговорив з пропагандистами РФ

Глава ОПУ заявив, що сподівається на те, що зустріч Зеленського та Путіна пройде в жовтні і буде плідною.

Глава Офісу президента України Андрій Богдан в Нью-Йорку, де проходить Генасамблея ООН, поспілкувався із пропагандистом Кремля Євгеном Поповим і в ході бесіди розповів про очікування України в питанні врегулювання військового конфлікту на Донбасі. Відео їх діалогу опублікувала в своєму Telegram-каналі російська пропагандистка Ольга Скабєєва, передають Патріоти України.

В ході бесіди Попов запитав у Богдана, як глава ОПУ оцінює перспективи переговорів між президентом України Володимиром Зеленським та президентом Росії Володимиром Путіним. На це Богдан уточнив: «Мені здається, що вони обов'язково будуть. Єдине - хто буде ще присутній на цих переговорах».
Також, Богдан додав, що сподівається на те, що зустріч пройде в жовтні і буде плідною. У той же час, глава ОПУ підкреслив, що це буде залежати від країни-агресора. Богдан сказав: «Ми вважаємо, що можна вирішити все. Але це залежить в більшій частині також і від бажання керівництва Росії. Тому ви як журналісти і ваші глядачі як громадянське суспільство повинні теж давати сигнали своїй владі, що мир з Україною необхідний для розвитку обох держав. Спасибі вам, що ви знайшли час зі мною поспілкуватися».

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...