"Скабєєва вимагає блокувати Google за автопропозицію "dead russians"/ дохла русня замість "dear russians"/ дорогі росіяни", - Голобуцький

"ЛУЧШЕ ТЕРПЕТЬ ЛИШЕНИЯ, ЧЕМ УНИЖЕНИЕ" - нове гасло Кремля для росіян, здається, звучатиме саме так.)). Це вчора видали пропагандисти Попов і його жінка Скабєєва", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вимагають блокувати Google за автопропозицію "dead russians"/ дохла русня замість "dear russians"/ дорогі росіяни: буде складно, "повноцінної заміни нема, але...".

Ну і правильно. Нащо їм їжа, одяг, техніка, туалетний папір, а тим більше Ґуґл з Ютубом? "Повноцінної заміни нема", але є щі (ой... нема: капуста - з імпортованого посівного матеріалу, а він підсанкційний), тюря (ой, зерно на насіння теж підсанкційне), ну, лико і гриби точно є!)) "Лучше лішения, чєм уніжениє".
Тобто, росія тепер - "народ-бурундук-лішенєц"?))".

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...