Скандал із Лозинським вплинув? Ще один заступник міністра інфраструктури подав у відставку

На тлі корупційного скандалу із заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського у відставку подав ще один його колега Іван Лукеря. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, оприлюднивши фото відповідної заяви, передають Патріоти України.

При цьому Лукеря наполягає, що його відставка зі скандалом з Лозинським ніяк не пов’язана. «Дякую колег та партнерам по уряду, парламенту, Офісу президента України. Дякуємо кожному голові обласних адміністрацій та мерам міст. Рішення мною було ухвалено на початку року, проте, на жаль, у міру політичних та бюрократичних обставин співпало на цей тиждень юридичне оформлення. На жаль», — написав заступник міністра.

Лозинського було звільнено після того, як його затримали при отриманні хабара у розмірі $400 тисяч в якосты відката при закупівлі генераторів. У НАБУ та САП заявляють, що він входив до «організованого злочинного угруповання».


У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...