Скандал із "зеленими чоловічками": У партії "Слуга народу" прийняли рішення по Геращенко

Давид Арахамія заявив, що в нардепів є багато більш важливих справ.

Ірина Геращенко. Фото: Українська правда.

Верховна Рада не буде розглядати питання відсторонення співголови фракції "Європейська солідарність" Ірини Геращенко від п'яти пленарних засідань через її слова про "зелених чоловічків" президента України Володимира Зеленського. Про це заявив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передають Патріоти України.

"Ми розглянули на комітеті і прийняли рішення, але в зал, я думаю, зараз недоречно виносити. У нас багато важливіших справ", - зазначив він. За словами Арахамії, це питання не можна було просто так залишити, оскільки воно викликало обурення серед депутатів "Слуги народу".

Нагадаємо, 10 вересня Рада прийняла за основу проект закону №1043 про внесення змін до регламенту Верховної Ради. Ним передбачено скасувати норму, за якою один депутат може реєструвати проект постанови про скасування рішення, прийнятого парламентом. Це буде можливо тільки, коли ініціативу підтримають не менше 150 народних депутатів. Тоді Геращенко з трибуни заявила: "5 років тому "зелені чоловічки" захопили Крим, зараз "зелені чоловічки" захоплюють український парламент".

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...